torsdag den 26. august 2010

Bare lige for at være en smule selvglad, ville jeg lige sætte et billede ind af mig selv som jeg faktisk rigtig godt kan lide. Det er godt nok lidt gammelt. Omkring et år tror jeg, men synes stadig det er et rigtig godt billede af mig : D Især når man lige har i baghovedet at jeg ikke er særlig fotogen : )
Hvad er der ellers sket.. Jo jeg er blevet syg. Det er jo bare fedt. Heldigvis har jeg fået noget Baldrian der skulle hjælpe mig til at sove, så håber virkelig på at det virker : )
Fik også købt en masse creme til min hud (eller det vil sige at min mor betalte haha)
Jeg har egentlig bare herre meget lyst til at sidde og skrive en masse filisofisk, men ved virkelig ikke hvad jeg skal skrive om. Så glæder jeg mig egentlig også bare helt vildt til at de bliver efterår. Elsker efterår. Det er den bedste tid på året lige efter vinter : D Elsker seriøst bare vinter. Der er ikke noget mere hyggeligt end at hygge med familien, bage en masse småkager, drikke varm kakao og se på sneen dale (det vil så sige hvis man er så heldig at se de to snefnug der lige ryger ned fra himlen) hvilket minder mig om at jeg snart vil hjem til Maria så vi kan ligge på hendes tag og kigge på stjerner med en masse cigaretter, tæpper, lys og en masse god musik. Se det er virkelig livet. Gode minder siger jeg dig bare lige. Så glæder jeg mig virkelig også til at skulle i biografen med Kristina på lørdag. Det trænget vi begge to godt nok til. Vi har en masse vi skal snakke om. Både godt og skidt. Gal jeg elsker den tøs altså. Nu har jeg lige tændt mig en smøg og ligger og hører Tracy Chapman. Elsker Tracy Chapman. Mhmmm. Nu mangler jeg bare et glas rødvin så ville den være hjemme. Nu vil jeg ryge min smøg færdig, og så vil jeg ligee mig til at sove. Godnat.

1 kommentar:

  1. Man må gerne være selvglad, hvis man har noget at have det i :D

    SvarSlet